Videopremiere: Evig Poesi -

Siste singel fra skiva "Ingenting er gratis": Evig Poesi

28 mai 2013

BLOG

Videopremiere: Evig Poesi - "Mer enn ingenting"

Evig Poesi ga i fjor høst ut gratis-skiva "Ingenting er gratis", og har siden den tid sluppet videoer på løpende bånd. Fullengderns siste visual er imotsetning til deres forrige låt, "Foliehatt", en litt mer seriøs affære. Albumets mest personlige låt har fått en utradisjonell, men artsy og nydelig video. Under kan du se videoen og lese guttas egne tanker om låta.

Det var bare få dager før termindato. Jeg visste at jeg kom til å få en datter, og at det kom til å snu livet mitt på hodet. Mange rappere har nevnt barna sine på track, men dette verset handler ikke om MITT barn, men om det å få sjangsen til å leve. Kan man skrive om det i en raplåt? Jeg synes det. -Smart 9000.

Jeg var i en vanskelig periode med ei jente på denne tiden. Jeg skrev dette verset mens jeg ventet på at hun skulle komme hjem fra skolen og jeg visste at det kom til å bli den siste gangen jeg så henne før forholdet av over. Et forhold er ikke meningsløst selv om man vet at det kommer til å ta slutt, på samme måte som livet ikke er meningsløst selv om man vet at man kommer til å dø. Verset handler ikke spesifikt om å gå ut at et forhold, men det er preget av sinnstilstanden jeg var i. -André Jensen.

Videoen er ressigert av Galvan Mehidi og innspilt på Kunsthøyskolen i Oslo. I hovedrollen finner vi Kristine Oksavik som studerer dans på samme skole.

Share on Facebook
Share on Twitter
Fall Footwear

24 sep 2015

Fall Footwear

SHOP THE LOOK

23 sep 2015

SHOP THE LOOK

Style your jacket

02 sep 2015

Style your jacket

AIR JORDAN 1

18 aug 2015

Air Jordan 1 Mid

Hva Skjer

Søk