Urbane folk: Phil T Rich

Phil T Hendrix dukka opp på årets Bylarm.

16 mar 2013

BLOG

Urbane folk: Phil T Rich

100 milliarder og to blondiner er det eneste som kan gjøre årets Urørt-vinner mer tilfreds med hverdagen.

Tekst: Remi Ramsland
Foto: Kristine Joramo

Hoes er ikke det eneste han flyr kjapt inn i. Oslo-gutten Arif Salum, eller Phil T Rich som de fleste kjenner han som, kaster ikke bort tida. Bare noen timer etter Urørt-seieren skrev han like godt under platekontrakt med EMI, og nå er han allerede i gang med debutskiva.Vi er så heldige at Norges nye rap-yndling tok seg tid til en kort prat.

- Hei, Arif. På en skala fra Axel Hennie til Marve Fleksnes – Hvordan er livet akkurat nå?
-Uten tvil Marve Fleksnes, haha. Livet er bra, ting går som det skal, og det merkes i studio.

- Om du hadde snubla over en magisk lampe da, hvilke tre ting hadde en allerede fornøyd Phil T Rich kommet til å ønsket seg?
- Iggy Azalea, Rosie Huntington Whitley og 100 milliarder.

- Du har jo drevet på med rap en god stund nå, men på norsk er du ganske fersk. Hva fikk deg egentlig til å bytte "rapspråk"?
- Det var vel mest på grunn av den positive reaksjonen jeg fikk av folk rundt meg, i tillegg til at det er/var mye vanskeligere å skrive på norsk, kontra engelsk.

- Det har jo åpenbart funka bra for deg. Hva tror du er grunnen til dette?
- Jeg vet egentlig ikke. Kanskje det at jeg ikke tar meg selv så høytidelig, og at jeg ønsker å dele fra alle aspekter av livet mitt. Det kan være utrolig rart å dele sitt personlige liv – men jeg baserer musikken min på ærlighet. Jeg vil at folk som hører på lærer å kjenne meg.

- Jeg leste en plass at du ville bli som Michael Jackson når du ble stor, mens moren din helst kunne tenkt seg at du ble professor eller advokat. Hva skal du bli når du bli stor?
- Er jeg ikke "stor" nå da? Jeg gjør akkurat det drømte om å gjøre. Jeg vil gjerne få gjort ting innen design en dag. Jeg er glad i å tegne – å skape noe fra ingen ting. Men musikken er i fokus nå, og jeg er jævlig glad for at jeg har den muligheten!

- Hva kan vi forvente oss av deg i nærmeste fremtid?
- Vi er i studio og prøver å lage kvalitetsmusikk som folk kan høre på i flere år fremover. Jeg håper på å få reist litt rundt omkring i Norge og få gjort shows. Det er vel det som skjer fremover. Rent musikalsk så kan dere forvente noe uforventet.

- Helt til slutt. Hva om du kunne valgt produsenter og gjesteartister – død eller levende. Hvem hadde du tatt med på skiva?
- Mozart, Teddy Riley, N.E.R.D, 2pac, Jimi Hendrix, MGMT, Prince… Jeg kunne holdt på til i morgen! Jeg er bare en svær fan av all musikk.

Share on Facebook
Share on Twitter
Fall Footwear

24 sep 2015

Fall Footwear

SHOP THE LOOK

23 sep 2015

SHOP THE LOOK

Style your jacket

02 sep 2015

Style your jacket

AIR JORDAN 1

18 aug 2015

Air Jordan 1 Mid

Hva Skjer

Søk